Vejen hjem

Hvad er Human Design?

Human Design

Human Design blev født i slutningen af 1980erne af en mand ved navn Alan Robert Krakower (han tog senere navnet Ra Uro Hu). Elementerne i systemet er ikke nyt, da det er en syntese af mange tusind år gammel viden som Astrologi, Chakra systemet, Kabbalah og The I Ching og den nyeste videnskab som kvantefysik og biologi. Det er syntesen af disse elementer der er ny.

Ra Uru Hun opfattede sig selv som budbringeren af Human Design og han dedikerede resten af sit liv til dette arbejde. Han sagde mange gange “Don´t believe a thing I tell you, try it for yourself”. 

Det var et system han udviklede videre på helt indtil hans død i 2011. Systemet udvikler sig fortsat og særligt indenfor de seneste år hvor det har indvundet mere og mere indpas.

Human Design er på vej til at blive det nye profilerings -, adfærds – og terapeutiske redskaber.

Kristina tror på at Human Design vil transformere tilgangen til personlig udvikling, og drømmer om den dag, hvor alle børn kender deres design og lever deres liv med den viden.

Ra Uru Hu var selv en Manifestor med ego autoritet og en 5/1 profil.

Afspil video

Human Design

Når du skal vide hvad dit unikke design er skal du indtaste dit fødetidspunkt, fødedato og fødested i et program og ud kommer der et helt unik kort over dig. Dit design ændre sig ikke over tid. Du har det samme design fra du blive født til du forlader jorden igen. Du kan dog udleve dit design på mange måder og rigtig mange af os lever i skyggen af vores design. For nogen bliver Human Design for alternativt når man finder det på begynd af ens fødselsdata. 

Kristina lavet over 300 store og mindre tolkninger af designs, og hver gang bliver folk overrasket over den præcision og den klarhed der følger med.

Som grundlæggende sagde ” Du behøver ikke tror på et ord af det jeg siger – eksperimenter med det og se hvad der sker”. Og det vil også altid være udgangspunktet. Du er din egen Guru – du ved bedst om dig selv – Human Design kan blive smutvejen til at forstå dig selv, vide hvordan du bedst tager beslutninger for dig selv, vide hvordan du fungere i vejen og ikke som du tror du skal fungere. Human Design kan fortælle dig hvad dit livsformål er – helt basalt – hvorfor er du her på denne magiske jord.

Human Design forstås med hovedet men skal leves i kroppen. Derfor skal der også ofte mere til end blot en tolkning af ens design. Men det er et rigtig godt sted at starte. Human Design kan bruges til at starte en personlig udvikling som tager dig fra at leve et “normalt” liv til et optimalt liv. 

Derfor tilbydes Kristina og traumeterapi og hendes særlige Soul Elevate forløb hvor du både lærer at forstå dit Human Design OG du lærer at leve det. Læs mere om det her 

* Manifestor (ca. 8- 10 Procent)

*Generator (ca. 37 Procent)

*Manifesting Generator (ca. 33 Procent)

*Projektor (ca. 20-22 Procent)

*Reflektor (ca. 1 Procent)

For at begynde at leve sit Human Design skal du faktisk kun vide og have fokus på tre ting:

*Type

*Strategi

*Autoritet

Ved at forstå og begynde at leve de tre ting kan du skabe ændringer i dit liv. Human Design kan meget hurtig blive kompliceret og svært at forstå. En af Kristina’s særlige talenter og gaver i hendes Design er, at hun forstår at gøre det kompliceret simpelt og have fokus på det som gør dig stærk. Kristina’s filosofi er ved at skabe lys på det vi allerede er gode til, finder vi styrken til at kigge derhen hvor vi lever i skyggen.

Find priser her og book din tid på humandesignskolen@gmail.com eller kontakt mig på instagram kristinabonde.dk

“ The power of Human Design is not to follow the rules of Human design to get what you want. The power of Human design is not learning how to “live your design” so you’ll get happiness, success, money, or love. The most powerful way to use Human Design is to think of it as a doorway to your inner world. Human Design is an invitation to contemplate and experiment with what it means to be YOU. It gives you language to make sense of your human experience” - Jes Fields

Navigation

Kontakt

Harreshøjvej 2, 6560 Sommersted

(+45)2181 2797
Humandesignskolen@gmail.com

Se mere her: