"Hvad nu hvis intet skal fixes men blot skal rummes, accepteres og elskes?"

Human Design handler om at lære dig at blive din egen Guru i dit liv.

Bliv din egen Guru

Tænk hvis du ikke skulle fixes men blot lære dig selv at kende. At lære at kende den du er født til at være og ikke den du tror du skal være. At du skal blive bevidst om den tåge du måske har lært at se verden gennem og igen lade solen skinne, så du kan stå stærkt og lige præcis som den du er.

Da jeg blev sygemeldt med stress og depression i 2013, havde jeg kun én tanke – jeg ville fixes så jeg kunne komme ud af det tomrum som stress’en og depressionen første med sig.

Jeg ville bare følge mig som mig selv igen – eller den jeg troede jeg var.

Jeg er født ind i en klassisk middelklasse familie i den lave ende, hvor tingene udadtil så ok ud, men inden for hjemmets 4 vægge var der psykiske udfordringer hos begge mine forældre og det præger en lille pige som får skabt nogle stærke overlevelsesstrategier. På samme tid var det en familie hvor 2+2 giver 4, og hvis det ikke passer ind i boks, er det hokuspokus. Derfor blev stress’en og depressionen et stort wake-up call for mig. Det førte mig på en lang rejse, og undervejs besøgte jeg både psykologer og psykoterapeuter, som alle hjalp mig på hver deres måde.

 

 

Men jeg bar på en stor frygt, for jeg blev fortalt igen og igen at jeg skulle passe på, sige nej for jeg kunne ikke det samme som jeg kunne før. Jeg var blevet bange for stressen, og tog beslutninger i et forsøget på at undgå den – frygten havde kontrol over mig.

Det var først i 2019 da jeg første gang mødte Human Design, at jeg VIRKELIG forstod hvem jeg er og at jeg har INTET at være bange for. Jeg er et power house af styrke, og jeg kan lige præcis det jeg sætter mig for. Så længe det er i overensstemmelse med jeg gerne VIL og ikke det jeg tror jeg burde, skal, bliver nødt osv..

Human Design har lært mig hvordan jeg ved hvad der er sandt for mig og at svarende findes i mig – jeg er blevet min egen guru- jeg kender bedst svaret for hvad der er sandt for mig. Human Design har hjulpet mig til at får øje på mine styrker og udfordringer og sammen med traumeterapi har jeg fået forløst meget gammel og så mange ting er faldt på plads for mig, så jeg lige præcis i dag lever det liv som er i harmoni med min sjæl.

Den oplevelse vil jeg gerne give videre til dig.

Konsulent ved Lehman Partners siden 2023

Uddannelser

 • Psykoterapeut 2023 fra Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi (www.stpt.dk)
 • Transbiologisk Traumeterapeut 2022 fra Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi (ww.stpt.dk) 
 • Human Design Reader 2021 fra Emma Dunwoody 
 • Metasundhedsterapeut 2021 fra Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi (www.stpt.dk)
 • TFT/EFT terapeut 2020 fra Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi (www.stpt.dk)
 • Human Design reader 2019 fra Luca Sofia.
 • MBCT Mindfulness instruktør 2019
 • Coach 2016 fra INTER-MEZZO
 • Yoga instruktør 2014 fra Brett Larkin USA
 • Cand. Mag 2012 fra SDU i Historie og Klassiske studier
 • Human Design 2019-? Løbende kurser hos Karen Curry Parker, Jovian Archive (Ra Uru Hu) og andre interessante Human Design udøvere.

Bliv en del af Human Design skolen

Åbner August 2023

Navigation

Kontakt

Harreshøjvej 2, 6560 Sommersted

(+45)2181 2797
Humandesignskolen@gmail.com

Se mere her: