Terapi

Traumeterapi med fokus på kroppen

Traumeterapi

Vi lever i en verden hvor stress, angst, depression og andre mentale lidelser rammer rigtig mange og fylder meget i manges daglig dag. 

Jeg ser på det hele menneske og ikke kun på symptomet men årsagen bag. Jeg tror på at de oplevelser vi har kan påvirke vores krop, ånd og sind og kan komme til udtryk som symptomer og/eller adfærd over tid. 

I praksis hjælper jeg dig med at finde og forløse de fastlåste traumer som du har i din krop og som styre din adfærd eller giver sig til udtryk via fysiske symptomer. Traumer er ofte opstået i barndommen og nogle traumer er endda nedarvet så det er ikke engang sikkert det er dit eget, men du udlever det bare (epigenetisk).

Jeg kombinere flere forskellige former for terapi som alle har det til fælles at de er traumeforløsende. Jeg bruger tankefeltsterapi (TFT/EFT), METAsundhed og Transbiologiske traumeterapi (TBT), og min viden som psykoterapeut og coach. Jeg bruger også min viden om Human Design intuitivt i mine sessioner.

Jeg tror, at vi kan tale nok så meget til vores hoved men forløsningen af traumer sker i kroppen. 

Kristina er kniv skarp, kærlig og ikke dømmende når vi taler ind i noget der ikke altid er lige flatterende om ens person. Jeg vil anbefalde alle der vil have en bedre forståelse for deres potentiale - og ikke mindst få Kristina's forklaring om at lytte til den indre stemme. Kristina er så grundig, kærlig, åben og nysgerrig på hvem du er, at du vil føle dig set.
Anne Bagger

I TFT/EFT banker jeg på akupunkturpunker udefra hvilke følelse/problem der er årsagen og som skal forløses. Metoder er særdeles effektiv og bruges bl.a. i den amerikanske hær hos soldater med fx PTSD.

Du kan lærer at gøre det selv så du selv kan bruge det i din hverdag.

METAsundhed handler om de fysiske symptomers sammenhæng med følelser. Ved at arbejde ud fra at der er en sammenhæng mellem vores fysiske symptomer og vores følelser, og at vi, ved at arbejde med de bagvedliggende følelsesmæssige årsager, også kan påvirke symptomerne. Det vil sige at forskellige lidelser, for eksempel gigt, smerter i muskler, hovedpine, overvægt osv. kan hænge sammen med følelsesmæssige forhold.

 

TBT er en avanceret og på samme tid en meget simple form for regressionsterapi, hvor traumer forløses på celleplan. De fleste traumer er opstået før fødsel men du udlever dem i dit liv. Med denne teknik kan de forløses nemt og hurtigt så du ikke længere udspiller dem i dit liv. 

Navigation

Kontakt

Harreshøjvej 2, 6560 Sommersted

(+45)2181 2797
Humandesignskolen@gmail.com

Se mere her: