1:1 privat forløb

SOul Elevate

Er du klar til den største transformation i dit liv?

HVem er du...

Du er ment for MERE.

Mit 1:1 forløb består af en blanding af coaching og terapi, hvor jeg bruger mine forskellige traumeforløsende uddannelser og mine mange års erfaring med at rykke mennesker fra der hvor de er til der hvor de gerne vil hen.

Forløb strækker sig over 4-6 måneder alt efter hvor intensiv du ønsker forløbet.

Mål nr 1 for mig er at du kommer hjem til dig selv og at du står stærk og autentisk i dig selv. At du er begyndt at leve dit fulde potentiale og at du kommer til at elsker dig selv ubetinget. Du lærer ikke kun dit Human Design at kende men du lærer også at begynde at leve det.

For at nå dertil skal du have ryddet op i gamle overbevisninger og healet gamle traumer som står i vejen for at du lever den bedste version af dig.

Jeg tror på at vi alle er her for at være den bedste version af os selv og at vi alle har et personligt ansvar for at forfølge netop det.

Dit Private 1:1 forløb

Når du bliver en SOUL ELEVATE klient hos mig vil du aldrig kigge dig tilbage. Jeg tager kun én håndfuld SOUL ELEVATE klienter om året, for jeg dedikere mig 100 procent til din proces. Det er for dig som vil have en terapeut som står til din rådighed, når du har brug for det. Som ser DIG og hele tiden er med i din proces. Jeg bliver din personlige coach/terapeut i 4-6 måneder hvor jeg guider og hjælper dig til at tage din power hjem,  så du står stærk som din egen GURU. Du begynder, at tage de skridt du har brug for at at opfylde dine mål og drømme.

Når du bliver SOUL ELEVATE klient får du:

  • Private online sessioner hver 14 dag ( de optages hver gang, så du kan lytte dem igen. Du får i alt 8 sessioner fordelt over 4-6 måneder.
  • 4 x 15 min akut telefon samtaler ( bruges når du har behov)
  • 1:1 adgang til Kristina via messanger ved behov
  • En særligt udarbejdet Human Design rapport over dit unikke design 60+ sider
  • En reflektionsmappe med spørgsmål til dit unikke design og det liv du ønsker.

Jeg er med dig hele vejen igennem dit unikke forløb, hvilke betyder du også har adgang til mig mellem dine sessioner. Her kan du stille spørgsmål, eller hvis du blot har brug for at tjekke ind eller hvis du fx er faldet i frygt hullet og har brug for en hånd op.

Vi lever i en tid hvor vi alle bliver kaldt hjem til os selv og vores unikke stemme. Den rejse kan være ensom og jeg vil med glæde være din rejse partner, til du finder din unikke vej. Det kræver mod at står ved dig selv 100 % for vi lever i en foranderlig verden, hvor det desværre er normalen at dømme, kritisere og pille hinanden ned. 

Det er tid til at stoppe op, give slip på frygten og gå vejen mod autencitet og et liv som leves optimalt fremfor blot at overleve. 

Hvem er SOUL ELEVATE til?

Jeg tager klienter som er klar til at tage springet, som er klar til at tage et personligt lederskab, som er træt af det gamle bullshit og som er klar til at bevæge sig gennem frygten. Programmet er til DIG som er klar til at står 100 procent autentisk og leve dit vildeste potentiale.

Det er for dig som:

* er klar til tage dit liv og/eller din  karriere til næste niveau

*er træt af at holde dig tilbage for du ved bare der er mere.

*vil give slip på frygten og ikke længere lade den holde dig tilbage

Du har kun lige nu
det her øjeblik
og intet andet

Navigation

Kontakt

Harreshøjvej 2, 6560 Sommersted

(+45)2181 2797
Humandesignskolen@gmail.com

Se mere her: