You are currently viewing Human Design – De 5 typer

Human Design – De 5 typer

Der findes 5 forskellige Human Design typer. 

  •   Manifestor ca. 8-10 procent (og det tal bliver mindre)
  •   Generator ca. 37 procent
  •   Manifestor Generator ca. 33 procent
  •   Projektor ca. 20-22 procent (og det tal vokser)
  •   Reflektor ca. 1 procent

I Human Design tales der ofte om ”energi typer” og ”ikke-energi typer”. 

”Energi typerne” er Generator og Manifestor Generator. De kaldes dette, da de har en stabil adgang til deres sakral center (farvet i deres design). Det sakrale center fungerer som et lille batteri, som kontant leverer energi (arbejdsenergi). Så længe det bliver fyldt op med ting som skaber glæde. 

”Ikke-energi typerne” er dem der kaldes Manifestor, Projektor og Reflektor, da de har et udefineret eller åben sakralcenter (hvidt i deres design). Det betyder, at de ikke har stabil adgang til energi fra dette center. De er til gengæld geniale til at bruge deres energi optimalt og guide andre. 

De 5 typer på en fodboldbane

Hvis man skal prøve at adskille typerne fra hinanden, kunne man forestille sig en fodboldbane hvor angriberen er en Manifestor – han tager initiativet til at score mål. Midtbanen er en Projektor som fordeler spillet bedst muligt med de bolde de modtager. Bagspillerne er Generators og Manifestors Generators som responderer på de bolde som kommer fra målmanden og midtbanen, og til sidst har vi målmanden som er repræsenteret ved Reflektoren som har overblikket over banen og kan se hvordan det går, plus at han har et ekstra sæt regler, fordi han må tage med hænder. 

Type og strategi

Når du kender din type, så kender du også din strategi, som bestemmes af hvilken type du er. Du kan læse mere om strategierne her.

Note: du vil opleve at der i nogle Human Design kredse tales om at der kun er 4 typer fremfor 5 typer (den ældste skole inden for Human Design), da det siges at Manifesting Generators er en undertype til Generator, da de begge har samme tiltrækkende aura. 

Jeg arbejder ud fra at der er 5 energityper – herunder 4 auratyper (da Generators og Manifesting Generators har samme auratype).