You are currently viewing Hvad er Human Design?

Hvad er Human Design?

Så hvad er det her Human Design så og hvad kan du bruge det til? 

Lad os kort starte ved begyndelsen. Human Design er en syntese af viden som er flere tusind år gammel samt den nyeste videnskab som kvantefysik og biologi. Systemet blev “skabt” i 1987 af canadieren Robert Allen Krakower ( senere kendt som Ra Uru Hu). Det er et system han udviklede videre på helt indtil hans død i 2011. Systemet udvikler sig fortsat og særligt indenfor de seneste år, hvor det har indvundet mere og mere indpas forskellige steder.

I Human Design kan du finde dit eget helt unikke design. Det bestemmes ud fra din fødselsdato, fødselstidspunkt og fødested. Der findes mange gratis engelsk værktøjer på nettet, hvor du kan slå det op. Hvis du vil have dit design på dansk kan slå det gratis op her.

Hvad kan jeg bruge det til?

Måske er du ligesom mig og har flere gange stillet dig selv spørgsmål som:

“Hvem er jeg egentlig?” 

og/eller

“Hvad er mit formål med at være her?”

Jeg stillede faktisk allerede mig selv de spørgsmål da jeg var barn. Mit liv har på mange måder været en søgen efter et svar.

Jeg har altid ledt efter svaret uden for mig. Jeg har ledt og ledt og opsøgt den ene viise underviser og Guru efter den anden, lige indtil jeg fandt Human Design eller Human design fandt mig. Alt efter hvad man tror på ;). 

Her fandt jeg ud af, at den jeg har ledt efter hele tiden var mig selv, og den Guru jeg søgte var mig selv. Det er lige præcis det Human Design kan. Det kan give et sprog og en forståelse for alt det, som du allerede godt ved i forvejen. Men som du måske har gjort forkert eller har forsøgt at tage distance fra, i et forsøg på at passe ind. Det fortæller dig, at du er lige præcis den du skal være, uden skyld og skam. Systemet kan vise dig vejen til dit autentiske væren. Tiden er kommet til at være lige præcis dig. 

Human design er et fantastisk system samt redskab til at forstå hvem du er nu og hvem du oprindeligt er født til at være.

  • Human design kan give dig et sprog for hvem du i virkelighed er, og hjælpe dig med at skelne mellem dit sande jeg og dine livsomstændigheder
  • Human design kan vise dig, hvor du kan komme til spænde ben for dig selv i forhold til at du bruger din energi optimalt.
  • Human design kan vise dig vejen til at hvordan du tager de rette beslutninger fra et sandt sted i dig.
  • Human design kan vise dig vejen til at alle de svar du søger findes allerede i dig og vise dig hvordan du finder svarene.

Så er du klar til at finde ud af hvem du egentlig er og hvorfor du er her? 

Slå dit design gratis op her og vil du vide mere kan du læse om de 5 forskellige typerne her.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kender mit fødselstidspunkt? Se videoen her.