You are currently viewing De tre vigtigste ting i Human Design
Human Design Type Autoritet Strategi

De tre vigtigste ting i Human Design

Human Design er en videnskab, som bedst forstås med hovedet, men for at skabe sande og varige ændringer, så skal det også kunne mærkes i kroppen. Human design giver dig guidelines til, hvordan du kan leve.

Det er vigtigt at du prøver det af mere end én gang. Det er en ny måde at forstå verden på, og en ny måde at leve på.

Så giv det tid og være tålmodig med processen. Når du prøver dit Human design af på din egen krop, er det samtidig en invitation til at give slip på alt det, som ikke giver mening for dig. Det er i eksperimentet, og du finder din sande vej hjem.

De tre vigtigste ting, som du behøver at finde ud af, for at komme rigtig godt i gang, er: 

  • Type: Den fortæller dig hvilken energitype, du er.
  • Strategi: Det er den måde, som omverden/universet kommunikerer med dig på. Din strategi viser dig, hvordan du bedst interagerer med verden på, og finder frem til det, som er rigtigt for dig. Hver type har en særlig og unik strategi.
  • Autoritet: Det er dit indre GPS system, som hjælper dig med at tage beslutninger, som er rigtige for dig i sammenspil med din strategi. Din autoritet guider til hvad du skal tage initiativ til som Manifestor. Respondere på, som Generator eller Manifesting Generator. Hvilke invitationer du skal sige ja til, som Projektor. Som Reflektor har du en særlig forbindelse til månens cyklus, som bliver gennemgået senere i bogen.

Vil du vide mere om de 5 typer kan du klikke her

Man kan se strategi og autoritet som en dans mellem dig og universitet. Universet kommunikerer med dig gennem din strategi, og din sjæl kommunikerer med universet gennem din autoritet. Universitet sender dig bunker af muligheder hele tiden, din opgave er at finde ud af, hvad som er sandt for dig og her bruger du din autoritet.